Udons are the most popular large noodles in Japan. They are eaten with various side dishes and flavors to satisfy small hunger pangs while traveling (convenient)! This udon dish consists of udon-style noodles, a mixture of dehydrated vegetables and fried shallots, sesame seeds, and a sweet and sour sauce. Preparation: Remove the contents of the bowl. Place 4 tablespoons of water and the dehydrated vegetables in the bowl. Add the noodles, sauce, and sesame seeds, cover loosely. Place the bowl in the microwave on high for about 2 minutes. Mix until the mixture is smooth. Built-in fork Microwave safe Suitable for vegetarians Net weight: 240G
Ingrédients :
Nouilles : eau, farine de blé (46%), épaississant (fécule de tapioca modifié), sel, correcteur d'acidité (acide lactique)
Assaisonnement : sucre, eau, sirop concentré (citron, eau, sucre, régulateur d'acidité - acide citrique- pectine), vinaigre de riz, pâte de tomate, sel, épaississant (amidon de maïs modifié, gomme Xanthane), protéine de soja hydrolysée, oignon, extrait de levure, ananas, poivron rouge, piment, légumes déshydratés (carotte, poivron, oignon vert), garniture (graines de sésame grilées, échalottes frites).
Liste des allergènes : blé, soja, sésame
Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g :
Energie : 152 kcal
matières grasses : 0.8g
dont acides gras saturés : 0.2g
glucides : 30.3g
dont sucres : 7.9g
protéines : 1.7g
sel : 4.4g